Další úspěchy hasičů v požárním sportu

29.05.2018 09:03

V neděli 6. 5. 2018 jsme se zúčastnili soutěže „O pohár starosty SDH Nízká Srbská.“ Družstvo mladších se umístilo na 7. místě a družstvo starších i přes výborný požární útok na 4. místě. V sobotu 19. 5. 2018 jsme se zúčastnili další soutěže: Bohdašínského poháru. Družstvo mladších se opět umístilo na 7. místě a družstvo starších i přes excelentní požární útok opět na 4. místě.  Obě družstva tak automaticky postoupila do okresního kola hry Plamen.

V sobotu 26. května 2018 jsme se zúčastnili „Okresního kola hry Plamen“ v Náchodě-Plhově. Družstvo mladších zde obsadilo 6. místo, družstvo starších 4. místo. Mezi jednotlivci v mladších dívkách v běhu na 60 m se nejlépe umístila Anna Skálová na 3. místě a 3. místo za starší dívky obsadila Kristýna Fleková.

V neděli 27. května se rovněž na Plhově konal již IX. ročník Běloveskýho kila, který je součástí seriálu Východočeských stovek. Zde jsme měli hned několik zástupců. Za muže na trati dlouhé 100 m nastoupil Patrik Kligl se startovním číslem 1. Při prvním pokusu zdolal celou náročnou trať za 16,15 s a nechal za sebou všechny ostatní závodníky. Při 2. pokusu čas ještě vylepšil, ale dopustil se bohužel chyby, čímž byl jeho čas neuznán a započítal se pouze první pokus. Právě při druhém pokusu porazil našeho Patrika Lukáš Kroupa z SDH Kvasiny B, který si svůj čas z prvního pokusu výrazně vylepšil a nakonec obsadil první místo. Patrik Kligl tak obsadil krásnou stříbrnou pozici.

Za ženy na 100 m nastoupila za SDH Běloves Barbora Punarová, Ani té se nepodařilo dokončit druhý pokus, proto se jí počítal pouze ten první, s nímž obsadila 7. místo. Velkou radost nám však udělal David Hoffman mezi dorostenci. Jeho forma je excelentní a během závodu se jen potvrdila. David nezaváhal a s časem 18,60 s obsadil první místo.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena./ webmaster Richard Švanda/