Podpořte NÁŠ sbor!

31.12.2015 10:55

Vážené sestry a bratři, přátelé a kamarádi

dovoluji si Vás touto cestou oslovit a požádat o Váš hlas v soutěži "Dobráci roku 2015/2016 Českého rozhlasu Hradec Králové," do které se letos zapojil i náš sbor - SDH Běloves.

 

ČRo natočil se zástupcem našeho sboru rozhovor (medailon o historii sboru, uskutečněných zásazích, úspěších a dalších zajímavostech). Medailon bude následně zařazen do vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové dne 1.1. 2016  po 15. hodině.

 

Záznam vysílání medailonu zde >>>>> https://prehravac.rozhlas.cz/audio/3540265

Více zde: https://beloves-mh.webnode.cz/news/dobraciroku/

 

Způsob hlasování:

Po odvysílání medailonu je možno SDH HK zaslat hlasy prostřednictvím SMS zpráv z mobilních telefonů. Hlasování vždy trvá přesně jeden týden, tedy do odvysílání dalšího medailonku o dalším sboru 1. 1. -7. 1. 2016  

Tvar SMS zprávy je DOBRACI BELOVES na číslo 900 11 04. Text zprávy nesmí obsahovat písmena s háčky a čárkami.  (cena jedné SMS je 4,- Kč včetně DPH). Počet hlasů z jednoho telefonního čísla není omezen.  

Plné znění pravidel soutěže je k dispozici na internetové adrese: https://www.rozhlas.cz/hradec/dobraci/_zprava/1520789

 

 

Vyhlášení výherců a předání výher: 

V pátek 10. června 2016 po 15. hodině budou ve vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové vyhlášeny tři SDH HK, které získaly nejvíce SMS hlasů za celou dobu trvání soutěže. SDH HK s největším počtem platných SMS hlasů získá pro svou obec „Oslavu za 100 tisíc Kč“, která se uskuteční 25. června 2016, příp. v jiném termínu dle domluvy, a zároveň postoupí do Velkého finále v klasických hasičských disciplínách (dále jen „Velké finále“) v neděli 19. června 2016. Ve Velkém finále soutěží 10 Sborů dobrovolných hasičů z jednotlivých regionů České republiky (vítězů regionálních kol) o hasičské vybavení. Vyhlášení vítěze Velkého finále proběhne bezprostředně po skončení tohoto Velkého finále v neděli 19. června 2016. 

 

 

Předem Vám děkujeme za Váš hlas, případně i opakovaný, znásobený. Každý hlas se totiž počítá - může rozhodnout o vítězi.


Uvítáme také podporu Vašich známých a známých jejich známých... Tento email proto můžete  umístit na soc. sítě (facebook) nebo přeposlat těm, o kterých se domníváte, že by nás mohli podpořit.

 

Děkujeme předem za Vaši podporu a hlasy !

 

S pozdravem

 

Hasiči Běloves

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena./ webmaster Richard Švanda/